Brother MFC-L6800DW ревю

Монохромен лазерен мултифункционал Brother MFC-L6800DW е най-добрият избор за средно големи работни групи с по-високи обеми на печат. Предлага висока стойност, която се дължи на тонер касета с голям капацитет. Освен това можете да увеличите своята производителност със скорост на печат от 48 стр./мин. и тавата за хартия с капацитет от 520 листа (повече от един пакет хартия). Ако имате нужда от още по-малко повторно запълване на тавите, има възможност за добавяне на тави с общ капацитет 1610 листа. Мултифункционалът предлага разширени функции за сканиране и високоскоростно сканирани за оптимизиране на работния процес. Персонализирайте работния процес с цветния сензорен дисплей и директно сканиране към и принтиране от популярните бизнес облачни услуги.

Основни характеристики
Бързо и високо качество на печат за по-големи обеми. Скорост на печат от 48 стр./мин. за големи работни групи.
Ниска цена на притежание. Тонер касета TN-3430 с капацитет от 8000 стр. За още по-ниски разходи може да се използва и тонер касета TN-3480 с висок капацитет от 12000 стр. Барабанен модул за модела: DR-3400.
Гъвкава връзка с мрежата. Вградена безжична 802.11b/g/n и Gigabit Ethernet позволяват да споделяте MFC-L6800DW с множество потребители във вашата мрежа.
Разширени способности за двустранен печат. С автоматичния двустранен печат и копиране можете да спестите хартия. Освен това автоматичното двустранно листоподаващо устройство с капаците 80 листа сканирани и от двете страни на листа наведнъж за монохромно сканиране.
Голям капацитет за хартия с възможност за разширение. Лесно може да боравите с вашите големи разпечатки чрез регулируема тава за хартия с капаците от 520 листа и многофункционална тава за хартия с капацитет 50 листа. При нужда от допълни тави има с капацитет от 520 и 250 листа, които позволяват на потребителя да конфугурира мултифункционала с няколко тави по начин, който най-добре отговаря на неговите изисквания. Максималния общ капацитет на тавите е 1610 листа.
4.85-инчовият цветен сензорен дисплей позволява лесно навигиране в менюто и създаване на до 48 персонализиране преки пътища, както и сканиране към популярни бизнес облачни услуги (EVERNOTE®, DROPBOX, GOOGLE DRIVE™, ONENOTE®) директно от сензорния екран.
Разширени функции за сигурност. Предлага вграден четец за NFC карта и активна подкрепа от Directory® за мрежова идентификация на потребителя, за да помогне за защита срещу неоторизиран достъп до устройството. Други функции за сигурност включват: Secure Function Lock, LDAP, SSL/TLS и др.
Бързо сканиране с разширени възможности. Възможно най-бързото сканиране за този клас със скорост 50 стр./мин. и множество дестинации за сканиране, за да се адаптира към вашия персонализиран работен процес. Сканиране към дестинации включават: E-mail, SSH Server (SFTP), USB, SharePoint®, Cloud, Network Folder (CIFS) и др.
Удобен мобилен печат и сканиране. Принтирайте от вашето мобилно устройство чрез: AirPrint™, Google Cloud Print™ 2.0, Mopria®, Brother iPrint&Scan, Cortado Workplace, and Wi-Fi Direct®. Безжично сканиране към вашето мобилно устройство чрез приложението Brother iPrint&Scan.
2016-05-16 09:39:26
0
3081

Коментари:

Внимание: HTML не се поддържа!