HP CE260X изкупуване на празна черна тонер касета

  • Продуктов номер: CE260XV
  • Производител: Hewlett Packard
  • Печатна версия:
  • Състояние: Нов продукт
  • В наличност

  • 1,00 лв.

  • Всички цени са с включен ДДС

100% гаранция за всички продукти

Бърза доставка за цяла България

Повече от 20 години опит

Професионален сервиз в София

Изкупуване на празна нерециклирана оригинална тонер касета HP CE260X

На изкупуване подлежат празни оригинални, нерециклирани (или непрезареждани) тонер касети без никакви дефекти, съхранявани на тъмно и сухо в черни полиетиленови торби.


Изкупуване или прием за обезвреждане? Празните тонер касети са опасен отпадък и всяка фирма трябва да предприеме сериозни мерки за тяхното отстраняване от офисите. За някои модели тонер касети (нерециклирани и неповредени) ние осигуряваме Изкупуване. За останалите осигуряваме прием в нашата база (София, ул. Баба Вида 2) или извозване от офисите на клиентите - за последващо окончателно Обезвреждане. За извозване от офиси на Клиенти в страната потърсете контакт с нашите търговски консултанти или направете запитване от клавиша Контакти (над полето за търсене): http://tonerdirect.bg/index.php?controller=contact, избирайки Тема "извозване на отпадъци/празни касети).


Дейности с отпадъци в съответствие със ЗУО съгласно Разрешително за дейности с отпадъци. Повече от 17 години извършваме дейности с отпадъци, като сме обслужили над 7000 фирми от цялата страна. Притежаваме Разрешително за дейности с отпадъци на приетите от нас отпадъци: компютри, принтери, монитори, празни мастилени и тонер касети, барабанни, фюзерни и сервизни модули. Всички наши дейности се извършват съгласно интегрираната ни Програма за управление на Качество и Околна среда. Извършваме прием на отпадъците от клиенти в цялата страна.


Екотехнологии за по-чист офис. Тонер Директ България подкрепя усилията на производителите на оригинални консумативи за спазване изискванията на WEEE Directive 2002/96/EC of the European Parliament посредством обратното приемане на отработените консумативи (празни мастилени касети, тонер касети и барабанни модули). За повече информация в това направление потърсете контакт с нашите търговски консултанти.


За повече информация относно тази наша дейност или конкретни заявки за извозване, изпратете запитване на адрес:weee@tonerdirect.bg.

Капацитет 17000 страници
Тип на консуматива Тонер касета
Цвят черен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Тагове: HP, тонер, CE260X, изкупуване