R-Ecotoner Samsung SCX-4100D3 (презареждане) на черна тонер касета

https://tonerdirect.bg/1877-samsung-scx-4100d3-r-ecotoner.htmlR-Ecotoner Samsung SCX-4100D3 (презареждане) на черна тонер касета
Product QR Code
  • SKU SCX-4100D3RECO
  • Производител: Samsung
  • Код на продукта: 1603-01
  • Наличност: В наличност
  • 35,96 лв.

Отзиви (0)

Описание

Перфектно качество: капацитет 3000 стр. и 12-месечна гаранция! Презареждане (в офиса ни) на празна нерециклирана касета.

Презареждане при нас (в Националния Център за Рециклиране) на тонер касета Samsung SCX-4100D3 за следните модели лазерни принтери и мултифункционали:

  • Samsung SCX-4100

Поръчката на този продукт предполага презареждане на Вашата празна нерециклирана касета, която Вие трябва да доставите в ОФИСА НИ В СОФИЯ (ул. Баба Вида 2). Ако сте в София или страната и изпратите касетите по куриер, транспортните разходи (6,00 лева с ддс за 1 брой) до нас ще са за Ваша сметка. Тази услуга за София се извършва от наши куриери - на същата цена. Ние ще презаредим касетите Ви и ще ги върнем в рамките на 48 часа - този път изцяло за наша сметка!

Презареждането е възможно (с гаранция), ако празната Ви касета е нерециклирана, оригинална и със запазени компоненти, съхранявана в полиетиленов плик. Как ние гарантираме качеството на продуктите си?

За промоционални продукти от категориите Ecotoner доставката по куриер е за сметка на получателя.
За повече информация: прочетете Най-често задаваните въпроси за рециклираните касети.

Спецификация

Капацитет 3000 страници
Продуктова линия R-ecotoner (презареждане)
Тип на консуматива Тонер касета
Цвят черен
Гаранция 12 месеца