Samsung MLT-D1052L изкупуване на празна черна тонер касета

https://tonerdirect.bg/2197-samsung-mlt-d1052l-buy-back.htmlSamsung MLT-D1052L изкупуване на празна черна тонер касета
Product QR Code
  • SKU MLT-D1052LV
  • Производител: Samsung
  • Код на продукта: 1810-02
  • Наличност: В наличност
  • 6,00 лв.


Възможни варианти

  • Категория А+
    • А+ (-3,84 лв.)

Отзиви (0)

Описание

Изкупуване на празна нерециклирана оригинална тонер касета Samsung MLT-D1052L

На изкупуване подлежат празни оригинални, нерециклирани (или непрезареждани) работещи тонер касети (без счупвания), съхранявани на тъмно и сухо в черни полиетиленови торби.

Инспекция и оценка: Доставените при нас касети се тестват и инспектират с цел оценяване на състоянието. Заплащаме цени съгласно съответната категория за включените в този сайт модели. За повече информация посетете страницата "Изкупуване на празни касети"

Изкупуване или прием за обезвреждане? Празните тонер касети са опасен отпадък и трябва да бъдат извозвани като отпадък от офисите. За въпроси или заявки потърсете контакт с нашите консултанти или направете запитване от линка Контакти (над полето за търсене), избирайки Тема "Извозване на празни тонер касети".

Ние притежаваме Разрешително за дейности с отпадъци на приетите от нас отпадъци: компютри, принтери, монитори, празни мастилени и тонер касети, барабанни, фюзерни и сервизни модули. За повече информация посетете страницата Дейности с отпадъци

Отговорност на производителя: Ние подкрепяме усилията на производителите на оригинални консумативи за спазване изискванията на WEEE Directive 2002/96/EC of the European Parliament посредством обратното приемане на отработените консумативи (празни мастилени касети, тонер касети и барабанни модули). За повече информация прочетете страница Екотехнологии за по-чист офис.

Спецификация

Капацитет 2500 страници
Тип на консуматива Тонер касета
Цвят черен