Доставка и връщане

Срокове за поръчка и доставка
Стандартният срок за доставка на стоки налични на склад е до 48 часа след направена заявка.

Как да направя поръчка онлайн чрез уебсайта: www.tonerdirect.bg
За да купите/поръчате избран от Вас продукт или продукти, само натиснете бутон [Купи] в дясно на екрана. Ако не сте влезли в своя профил, системата ще поиска да се идентифицирате като регистриран клиент с Вашия e-mail адрес и Вашата парола, след което ще продължите покупките си. Ако не сте регистриран клиент и желаете да купувате, ще трябва да отделите 2 минути, за да направите своята първоначална регистрация.

Можете да направите своята поръчка на следните телефони:
националeн телефон: 0700 11 007 (на цената на градски разговор от цялата страна)
телефон: 02 9446449, 02 4940092
на факс: 02 9446056
на мейл: office@tonerdirect.bg , sales@tonerdirect.bg

Можете да поръчате избрания от Вас продукт и в офиса ни на адрес:
гр. София 1510, ул. Баба Вида 2

Важно: Доставката на оригинални консумативи над 70 лева с ДДС е безплатна в рамките на гр. София. Доставката на оригинални консумативи извън гр. София е за сметка на купувача. При поръчка на продукти на стойност под 70 лева с ДДС се начислява такса за доставка в размер на 6.00 лева с ДДС. Поръчки на продукти Ecotoner под 70 лв. се начислява такса за доставка в размер на 6.00 лв. Доставката на Green toner /съвместими тонер касети/ е за сметка на купувача за територията на цялата страна/

Избор на начин за разплащане
Може да се възползвате от следните начини на плащане:
В брой / Наложен платеж: извършва се чрез директно плащане в офиса на Тонер Директ България или на куриера, доставил поръчката Ви. И в двата случая, от начин на плащане изберете "В брой".
Банков път: можете да преведете сумата по поръчката по банков път. След направена поръчка наш сътрудник ще Ви изпрати проформа фактура.
На място в нашия офис: Можете да заплатите в брой на място в нашия офис на адрес: гр. София, ул. Баба Вида2

Как да разбера стойността на доставката?
В рамките на 30 минути след получаването на Вашата поръчка ние ще Ви информираме за цената на нейния транспорт. Ако имате предпочитан спедитор, просто напишете неговото име в полето за коментар.

Политика за връщане на продукти
Продуктите се приемат в рамките на 5 дни след доставка (или получаване от офисите ни) и запечатани в оригиналната опаковка на производителя.

Ние ценим Вашето мнение. Ако имате коментари или въпроси относно системата ни за приемане на поръчки от нашите клиенти, изпратете ги на електронен адрес: office@tonerdirect.bg.