Продукти

ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Обслужваме големи корпорации, администрации, производства, университети, училища и болници, малки фирми и частни лица. Осигуряваме високо качество и бързи срокове за доставка. Гарантираме спазването на всички законови изисквания относно за управление на отпадъците, опазване на околната среда, информационната сигурност, здраве и безопасност.

С почти 20-годишен опит и произведени над 300 хиляди касети, ние доказваме ежедневно, че познаваме РЕЦИКЛИРАНЕТО НА ТОНЕР КАСЕТИ както никой друг в България.

ДОСТАВКА И СЕРВИЗ НА ОФИС ТЕХНИКА

Доставяме широка гама от офис техника на Hewlett Packard, Canon, Brother, Lexmark, Samsung и Xerox: лазерни и мастилени принтери и мултифункционали за офиса, етикетни и термотрансферни принтери за складове и производства, плотери, персонални и корпиративни шредери (с високо ниво на сигурност), скенери, подвързващи машини и др.

Осигуряваме професионални сервизни услуги: консултации на цялостни мрежи, инсталация, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка на всички типове офис техника.

ДОСТАВКА НА ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ

Доставяме всички модели тонер касети, барабанни модули, мастилени касети, ленти за етикетни принтери на Brother

Произвеждаме и доставяме най-качествените рециклирани касети Ecotoner - от високачествени компоненти и 12-месечна гаранция за качество и производителност. Опаковаме ги в здрава опаковка, за да гарантираме тяхната работоспособност и качество на печат след транспорт и дълго съхранение.

Презареждаме изпратени от клиентите ни касети, като не допускаме никакви отклонения в качеството на готовите продукти.

Приемаме празни касети от офисите на нашите клиенти, осигурявайки изкупуване за някои модели при определени условия.

Осигуряваме извозване и обратно връщане на бракувана офис техника, предоставяйки ваучери за отстъпка при покупка на нови продукти.