Samsung Xpress M2022W

Колко е добър Samsung Xpress M2022W?

Компактният монохромен лазерен принтер може да е идеален за някой с ограничен бюджет, който няма нужда от цветно принтиране. Пазарът за принтери под 200 лв. е доста голям, а основните производители предлагат най-малко по един такъв модел. Samsung е отдавна на пазара на принтери, а Xpress M2022W предлага добра мобилна съвместимост, както и безжична и USB свързаност.


Samsung Xpress M2022W – дизайн и характеристики

Принтерът е с компактни размери, когато е затворен, а от Samsung са направили всичко възможно да е малък и когато е отворен. Предният панел се сгъва, за да стане тава за подаване на хартия и въпреки, че увеличава височината на принтера, все пак е оригинално решение.

Малкият контролен панел в ляво има два светодиода и два осветени бутона. Също така има бутон за захранване и бутон за WPS връзка. Ако натиснете втория и съответния бутон на вашия WPS-съвместим рутер, принтерът ще се свърже сигурно за съвсем кратко време.


Samsung Xpress M2022W – връзки и консумативи

Срещу контролния панел, от другата страна на изходящата тава, има етикет показващ къде да доближите вашият смартфон или таблет с функция Near Field Communication (NFC), за да създадете безпроблемна връзка за печат. В задната част на устройството има единично USB гнездо, въпреки че безжичната връзка е по-гъвкавият вариант.

Барабанният модул и тонер касета се плъзват в принтера след като горният капак се отвори. Касетата MLT-D111S има капацитет от 1000 стр. при 5% плътност на покритие, което е доста малко за лазерен принтер, но пък в сравнение с мастилените принтери на същата цена е доста повече.

Драйверът на принтера включва Easy Eco панел на Samsung, който визуализира задаване за печат и ви дава възможност да използвате опции като по-малко употреба на тонер, няколко страници на лист и двустранен печат (макар и само ръчен). Easy Eco осигурява намаляване на тонер, хартия и енергия.


В сайтa на Tonerdirect.bg този принтер е с цена 144,16 лв. с ДДС.

2015-05-28 12:06:24
0
1623

Коментари:

Внимание: HTML не се поддържа!