Xerox 106R02773 изкупуване на празна черна тонер касета

  • Продуктов номер: 106R02773
  • Производител: Xerox Inc.
  • Печатна версия:
  • Състояние: Нов продукт
  • В наличност
  • 3,00 лв.

  • Всички цени са с включен ДДС

100% гаранция за всички продукти

Бърза доставка за цяла България

Повече от 20 години опит

Професионален сервиз в София

Изкупуване на празна нерециклирана оригинална тонер касета Xerox 106R02773

На изкупуване подлежат празни оригинални, нерециклирани (или непрезареждани) работещи тонер касети (без счупвания), съхранявани на тъмно и сухо в черни полиетиленови торби.

Инспекция и оценка: Доставените при нас касети се тестват и инспектират с цел оценяване на състоянието. Заплащаме цени съгласно съответната категория за включените в този сайт модели. За повече информация посетете страницата "Изкупуване на празни касети"

Изкупуване или прием за обезвреждане? Празните тонер касети са опасен отпадък и трябва да бъдат извозвани като отпадък от офисите. За въпроси или заявки потърсете контакт с нашите консултанти или направете запитване от линка Контакти (над полето за търсене), избирайки Тема "Извозване на празни тонер касети".

Ние притежаваме Разрешително за дейности с отпадъци на приетите от нас отпадъци: компютри, принтери, монитори, празни мастилени и тонер касети, барабанни, фюзерни и сервизни модули. За повече информация посетете страницата Дейности с отпадъци

Отговорност на производителя: Ние подкрепяме усилията на производителите на оригинални консумативи за спазване изискванията на WEEE Directive 2002/96/EC of the European Parliament посредством обратното приемане на отработените консумативи (празни мастилени касети, тонер касети и барабанни модули). За повече информация прочетете страница Екотехнологии за по-чист офис.

Капацитет 2300 страници
Производител Xerox
Тип на консуматива Тонер касета
Цвят черен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Тагове: тонер, Xerox, изкупуване, 106R02773