Най-добрите принтери за 2015

Явно търсите принтер за дома или офиса си. Всеки си мисли, че това е проста задача. Но след като се сблъсква с различни параметри, стойности и настройки, изведнъж го обхваща паника. Не е нужно да се давите в мастиленоструйни или лазерни принтери.

Трите най-удачни начини да се категоризират принтерите са по предназначение (общо или специално), локация (дом или офис), и технологията. Определете нужди си относно тези категории, а вие ще имате правилния подход за намиране на принтер. Повечето принтери (в т.ч. мастилени и фото) са с общо предназначение за печат на текст, графики и снимки. Специалните принтери включват преносими принтери, супер фотопринтерите и етикетните принтери.

Двете най-разпространени технологии - лазерна и мастиленоструйна все повече се припокриват в способностите, но все още имат различия. Най-важните са, че всички лазерни принтери (вкл. тези с твърдо мастило и LED-базираните) печатат с по-високо качество на текста, отколкото всеки мастиленоструен, и почти всеки мастиленоструен печата по-качествени снимки от преобладаващото мнозинство от лазерни. Запитайте се текстът или снимките са по-важни, за да изберете съответната технология.

Преди всичко, вие трябва да определите за какво ще използвате принтера. Дали е за работа или вкъщи, или и двете? Ще се използва предимно за отпечатване на текстови документи и електронни таблици? Колко сте готови да платите за мастило или тонер? Имате ли нужда да отпечатате цветно или черно-белите разпечатки са повече от достатъчни? Не забравяйте да проверите ръководството на принтера за повече трикове и съвети. След като сте разбрали важното, проверете 10-те най-добри принтера. За по-специфични нужди, питайте спокойно доставчиците.

Brother MFC-J470DW

Висока скорост, добри офис-функции и ниска цена, мастиленият мултифункционал Brother MFC-J470DW е най-добрият избор за микро или домашен офис.


Brother MFC-J5720DW

Мастиленият мултифункционал Brother MFC-J5720DW осигурява прилична скорост и качество на печат. Нещо повече, той осигурява много ниска цена на печат и възможността да печата на медия с размери до 11 на 17 инча.



Canon i-SENSYS MF216n

Монохромният лазерен мултифункционал Canon i-SENSYS MF216n пасва идеално за натоварена персонална употреба или за споделен принтер в микро офис.



Canon i-SENSYS MF227dw

Монохромният лазерен мултифункционал Canon i-SENSYS MF227dw и изключително добър избор като лесен и удобен принтер за микро офис.




Epson WorkForce Pro WF-5620

Epson WorkForce Pro WF-5620 осигурява висока скорост и перфектно управление на хартията, печатайки изключително приятно и привлекателно за микро и малък офис. 



Epson WorkForce WF-7110

Мастиленият принтер Epson WorkForce WF-7110 предлага висока скорост, ниска цена и изключителна работа с хартията, като се справя отлично както със стандарнит формати на хартията, така и с 13 на 19 инча.


HP Officejet Pro 6230 ePrinter

Когато Ви е нужен споделен мастилен принтер за микро офис, персонален принтер за офиси с различни размери и натовареност, моделът HP Officejet Pro 6230 ePrinter може да бъде добър отговор.



HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One Printer

Моделът HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One може да Ви служи много спокойно и уверено в качеството си на споделен мултифункционал в малък офис или персонален на бюрото Ви.




Xerox Phaser 6500/DN

Цветният лазерен принтер Xerox Phaser 6500/DN предлага много привлекателен баланс между скорост, качество на печат и управление на хартията за малки офиси или работни групи.




Xerox Phaser 7100/DN

Xerox Phaser 7100/DN е много добро решение за цветен печат на качествени снимки и графики с размер до таблоид за малки офиси.

2015-06-06 13:22:35
0
4948

Коментари:

Внимание: HTML не се поддържа!